Fuar Standı
Buradasınız: Anasayfa / Blog / Makale
31 Mayıs 2021, Pazartesi
Fuar Standı
Fuar Standınız sizin katılmış olduğunuz fuardaki iş yerinizdir...
Fuar Standı

Fuar Standınız sizin katılmış olduğunuz fuardaki iş yerinizdir..Fuar Standınız katılmış olduğunuz fuarda ürünlerinizi düzgün ve doğru bir şekilde sergilemeniz,firmanızı ifade edebilmeniz kısacası katılmış olduğunuz fuarın amacına hizmet etmesi açısından çok önemlidir..

Firmanızı ilk kez görecek olan ziyaretçiler firmanızla ilgili ilk izlenimlerini standınız aracılığı ile edinecekleridir.Bu açıdan Fuar standları önemle üzerinde durulması gereken bir konudur. Fuara katılma amacınız seçeceğiniz fuar Standı çeşidini belirlemek açısından en önemli unsurdur..

Prestij için katılmış olduğunuz bir fuarda ucuz görünümlü bir fuarda ziyaretçilerin gözünde istediğiniz etkiyi yaratamazsınız. Fuar Standınıza karar vermeden önce stand modelleri, çeşitleri ve türleri hakkında bilgi sahibi olmanız işinizi daha kaliteli bir şekilde yaptırmanızı sağlayacaktır. Ön araştırmanızı yaparken karşınıza farklı stand fiyatları çıkabileceğini bilmelisiniz. Fiyat farklılıklarını oluşturan sebepleri önceden araştırarak bilmeniz durumunda hangi ücreti hangi hizmet ve malzeme karşılığında ödeyeceğinizi de bilebilirsiniz. Fuar standlarını farklı şekillerde dizayn etmek mümkündür.

Sıra Stantlar: Sıra standlar, tek tip malzemeler kullanılarak, fuar organizatörü veya onunla anlaşmalı kurumlar tarafından fuar katılımcılarına hazır olarak sunulmaktadır.

Modüler Standlar; Modüler standlar, alüminyum octanorm malzeme ve Truss sistem gibi malzemelerle kurulan demonte fuar standlarıdır. Bu standların, modüler sistemle kurulup, renk, görsel ve uzay çatı tasarımlarla uygulanabilen fuar standlarıdır. Bu çözümün dezavantajı rakiplerinizinde benzer çözümü kullanması riskinden dolayı fuar standınızın size özel olma imkanının azalmasıdır.

Özel Standlar: Özel standlar tamamen firmaya özel olarak tasarlanmış ve firmanın sektörel imajına ve marka değerine son derece olumlu katkı yapan standlardır. Özel standlar genellikle ahşap malzeme, profil demir konstrüksiyon, alçıpan ve bir çok yapı ve dekorasyon malzemesi kullanılarak tarsarlanıp uygulanabilen standlardır. Özel standlar, sektörel tüm fuarlarda gerek tasarımı, gerekse uygulama kalitesi bakımından modüler standlardan çok daha prestijli ve dikkat çekicidir.

Standlar firmanın vitrinidir. Fuar ziyaretçisi, ilk göz temasını firma ile değil, firmanızın standı ile kurar. Bu açıdan, özel stand tasarımı ve seçimi üzerinde çok dikkatli durmak ve bütçenin el verdiği imkanlar ölçüsünde özel dekorasyon standı yaptırmak son derece önemli ve gereklidir. Özel Stand kurmanın avantajı firmanıza özel tasarım ve uygulama ile rakiplerinizden farklılaşmak ve öne çıkmaktır. Çünkü fuar ziyaretçisi, firma imajı ile stand imajını aynı çizgide algılar.

Detaylı bilgi İçin hemen arayın